Saturday, July 30, 2011

Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL!!


HAHAH kali nie aku join segmen jom BW bersama ZOUL!! 
die pon baru je buat kali pertama buat segmen mcm nie kt blog dia.
nie pon aku terbace dalam entry kawan aku LILY , pastu aku pon ape lagi,
tanye die macam2 la nak join menantang nie punye pasal xD

Apa kelebihan kite join SEGMEN ni? 
kelebihannye ialah traffic blog kite jadi sesak hahaha! 
maksud aku , ramai orang usha blog kite la kalau kite join SEGMEN nie

Kenape pulak RAMAI ORANG USHA?
sebabnye ZOUL nak letak 50 URL terpilih dalam 1 software AutoBlogWalking
so jom la ramai2 join SEGMEN nie kasi meriah! haha!


"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

7 comments:

ZouL said...

haha..tak de la sesak mana pun..takat untuk blogwalking aku je la bro..tapi kalau ade org download gak kat situ di kemudian hari insyaallah la akan dapat traffik walaupun cuma 1 hehe.kire ok la kan dari tak de

f i r d a u s said...

hehe yeke, so aku x bpe phm sgt ape yg ko nk sampaikan hehe :P im sory :)

ZouL said...

firdaus.tarikh tutup segmen ZouL ni sudah dipanjangkan tau..dari 31 July 2011 menjadi 31 August 2011 jam 11.59pm.Had limit masih lagi 50 orang.terima kasih :D

f i r d a u s said...

oh yeke ? haha thx Zoul :)

nurani said...

hahhaha...join jgk y..:P

f i r d a u s said...

to LILY : mestila , ceq blogger baru so kne try sume bende :)

i'm ezza haniza said...

haiii..datang sini :)

visit me back yaa!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html