Wednesday, July 13, 2011

DisLIKE!!!

aku saja nk posting mende nie walaupon bende nie dah lame org lain tau , 
tapi aku lagik lama wow! aku saja ja malas nak kelam kelibut mcm orang2 lain 
WAAKAKAKAKAKAKAKAK!!! 

just tgk gambaq nie je lah, maleh nak cita panjang lebaq !!


amacam ? aku tau sume org dah ade tp saja nk tambah posting sbb simple skit 
wahahhahahaha!!! XD XD XD

"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

9 comments:

baby said...

hahahhaa takda2....edit kan~~~~tak adil!!!!!

f i r d a u s said...

mne ade edit ahh

pikah said...

pembuli tegar depa nh.huhu

nurul atikah said...

woit~ asal aq x der button dislike... x aci r mark nie.. geram toi!!!

Pelangi Sepet said...

gay go die

Merpati Puteh said...

awat sy pom tade itu dislike punye button..aiyoooo mark zukinbergh nih..grrrr!!!

f i r d a u s said...

to PIKA : haha xpa depa family angkt i gk :)

to NURUL : sapa suh x nk renovate fb :)

to AEMAN : jgn nk gay sgt la kt aku haha

to BELLA : sapa suh x de, daus ade je :)

pikah said...

oh...hahaha...so depa buli u sorg dh ler...x nk terlibat..hahaha...:P

f i r d a u s said...

okeh x kisah pon pika haha :D