Sunday, July 3, 2011

PasaL BaJu je !!! GRr!!

AsSalamuailakum!! 

Pertama skali aku nk cakap aku baru je buat belog nie ,
 so nie 1st aku posting2 mende haram jadah mcm nie laahhh.

aku buat belog nie bukan saja2 or nk release tension je weh. 
Aku wat pon sbb aku nk kn sumting yg aku mmg nk GILE- GILe!!

      ampa nk tau kn awat aku wat belog?? 
      hissh aku tau la belog aku nie x de org lagi tp saja nk kasi tau apesal aku mcm despred sgt !
      awat aku merepek nie!!! nie kali pertama aku buat blog so aku x rety langsung kot!!
      HAHAHA


haaa nie la punce aku buat blog nie! taa daaa~


pasal menatang nie je pon! ahaha
aku mmg suke kaler BLUE!!


hak ijau nie lak kwn aku WAN 
die nk baju nieehh!! 



 kaler merah nie aku x tau la sapa nk tp semad gk ahhh!




kelabu nie aku saje letak sbb..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku dah x tau nk letak ape dah dlm blog aku :)



kpd yg dah kasi galakan tok aku buat blog nie NIZAR .
aku ucapkn terima kasih lah byk2 sbb nk beli kn aku 
baju BURUNG MARAH nie haha
x beli kn pon x pe sbnr nye.. haha *dlm aty nk2!*

"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

7 comments:

Pelangi Sepet said...

wei nama aku tada ka? sian kt aku weh, wakaka

Merpati Puteh said...

ausssss!! nak yg merahhhhhh!! grrrrrr bubuh name bella... haha

f i r d a u s said...

cm ne nk komen balik kt bella punye komen? aku tertekan SPAM kt komen aeman HUUHUU

Merpati Puteh said...

hahaha...sengai sengai sengai aus..komen gini je r.. sian aeman..haha.. suh aeman komen balik haha!

pikah said...

ayt skema.lalala.

Falcoa wa ! said...

style

f i r d a u s said...

to FALCOA : thx dude! :)