Sunday, July 10, 2011

Nur Kasih The Movie dah boleh download! oyeah bebeh!!

hahaha seperti sedia maklum, movie nie x leh ade kt tmpt lain selain PAWAGAM SAHAJA!!
tp mcm biasa , lame2 nnti ade jugak kat website2 yang leh kite donlod movie secara percuma! oyeh!
ampa suka tgk cita jiwang nieh? AHAHAH jum2 kite donlod! oyeh bebeh GO GO!


Gambaq bawah nie sebahagian dari cite nie . aku sendiri pon x tgk lagi, tp dok donlod la skg nie . tadi kul 1350 , 10/07/11.


Nak donlod cite nie x ampa suma yg dok usha blog aku weh? ahaha
klik bawah2 yg berikut nie utk donlod :)

Single LINK [hotfile] NUR KASIH TM . RMVB [315mb]


part1 LINK [mediafire] NUR KASIH TM . RMVB [190mb]
part2 LINK [mediafire] NUR KASIH TM . RMVB [118mb]
PASSWORD *copy bawah*
travel2u-academy.co.cc

jika ampa donlod part 1 & part 2 , ampa kne ade HJsplit, ampa ada x?
kalu ampa x dak ampa kne la donlod menatang nie kt sini KLIK!

thanks to travel2u sbb dah kasi aku donlod movie2 best selame nie xD
PEaCE yo!


-Ringan2kanlah tangan ampa utk KOMEN posting aku yg x seberapa ini xD-

"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

11 comments:

nurul atikah said...

grrrrrrrrrrrrrr.. haha.. sifu dah maju... lalalala ^_^

nurani said...

xdpt dwld..uwwaaaaaaaa..tenet truk!!

f i r d a u s said...

to NURUL : sifu2 ape nie , aku x maju lagi weeh haha

to LILY : ahakkk relex2 chill , nnti mlm leh dnlod time tidoq :)

pikah said...

yes.

f i r d a u s said...

awat yes lak ? :)

pikah said...

sukahatiler.hahaha

f i r d a u s said...

ceit suke aty lak :D

pikah said...

hehehehehe...buli balik.

f i r d a u s said...

hahha xpa2 nnti kite p roller .

pikah said...

eleh.sat nk sat tak mau.cepuk kang

f i r d a u s said...

haha bia laa