Friday, July 8, 2011

keBenggongan !! xD

Assalamualaikum w.b.t !! hehe

Dengan ini aku nk kongsi skit suatu bende yg agk pelik bg aku la,
kalu kt ampa suma tu aku x tau ah pelik ke tak :)
dan ampa suma akan merasa pelik sebab aku buat post mcm nie sat g. XD

mcm nie , pagi tadi aku nk buat akaun BANK RAKYAT ,
mcm kt bawah nie, aku isi borang die nie ah heeehee XD



pastu berlaku sesuatu yg kepelikan , keganjilan , kegilaan , sume tahap kritikal!!
hahaha aku heran la npe la aku heran? ampa nk tau ke x ? kalu x nk tau ,
pangkah lah tab anda ehehe.

ehhh? ampa x nk tekan pangkah kt tab ampa? yay!! so ampa nk tgk ek?
ok kalu amoa nk tgk , meh tgk hak bawah nie , klik gambaq ja klu nk zoom :)



HAAHAHA kepelikan yg sgt2 kn? PELIK TAHAP DEWA weeyh! 
aku pon heran ape maksud BUJUNG ahhahaha sik baik aku bce SINGLE je tadi.
haisshh.. tu la manusia x penah lari dari buat kesilapan. 
agak2 ampa la kn. bpe punye byk slip BANK RAKYAT nie print-out?
renung2kanlaah hehehe xD
kan aku dah cakap posting aku kali nie pelik HAHAHAH tu la x nk caya! xP

"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

5 comments:

pikah said...

hahaha.buh je janda.eh duda.hahahaha

nurul atikah said...

<---bercerai...

f i r d a u s said...

to PIKA : npe lak nk buh duda? x kawen lagi pon haha

to NURUL : haha bila lak ang kawen weh?

nurul atikah said...

erkk.. ary tue kan aq kawen..=='' lupa ker?
haha

f i r d a u s said...

to NURUL : ngek la ang nie haha