Wednesday, July 27, 2011

Malaysia Vs Singapore XD

haha pagi tadi time aku rehat dengan abang dan kawan kat kedai mana aku pon x tau , ada satu paper metro , aku pon membaca la sebentar , akan tetapi dirampas oleh pakcik mane aku pon tak berapa kenal. SUKA SUKI mak tiri laki bapak die aje nak rampas kn? damn! Tapi tak pe la , aku pikir die tua dah ja. So redha jo la heehee *belagak baik jap* 


Pastu tetibe orang tua tu cakap ,
"aku heran la dengan surat kabar metro nie , ape jadah die cite kt sini lain kt tmpt nie lain pulak" *cakap sorang2 sat* -suasana sunyi sambil tengok pakcik tu-
"nie ha aku nak tanye , bola lawan besok ke arini , malaysia lawan singapore. Besok kan?"
"Tapi korang semua tengok nie , die tulis ape , aku jadi binggung kejap"




meh sini tengok pic bawah nie , aku heran jugak , nie
metro tarikh 27/07/2011 tau.

nie la yang aku tengok pagi tadi. so aku pon tunggu la macam ape yang metro nie cakap xD

nie die punye jadual , gambar harini punye jugak. 27/07/2011


"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

3 comments:

nurul atikah said...

dushhhhh~~ haha.. baru aq paham.. :p lol... =.='' mana entry pasal demam.. hahaha :p

pikah said...

lg heran bce entry nh.haha

nurani said...

larrr..upa ny match sblum ni die xnmpk..hahaha