Friday, July 15, 2011

myfirsttimedOtcOm

waahahah! kali nie tajuk entry aku sgt2 lah pelik! Tp ampa tok sah dok ingt mcm website tu pulak! damn! =.=
sebenarnye nie 1st time aku masuk dlm kontena!! hahah menggiler aku petang tadi buat keje, mcm haram je aku ase , kejadah panaih siot dlm dia! 
hahahah menatang nie dari pagi ada kt depan gudang tu, tp nk wat keje tu petang, celake panaih siot la dalam dia. haram mandi peluh aku petang tu! GGRRrrrr!!

menatang yg aku nk kne bawak kuaq, kejadah bpk besaq!! 

bende jadah nie berat giler kot nk angkat die naik atas pallet! 


HAHAHAH lepas aku dah penat lelah dok angkat menatang ape tah aku pon x tau nme nye tp mmg harem la sbb menatang tu ler aku terpakse duk dlm kontena panaih! awat la panaih sgt kontena tuh! puuih! haha pastu aku dok main FORKLIF klu dlm BI , tp ktorg pggl poklif ja haha

menatang nie la aku dok belaja petang tadi haha best wow bawak menatang nie!

nnti aku nk beli menatang nie lepaih tu parking kt umah aku bahahahaahahhaahah!! 
boleh la aku rodok lori yg lalu lalang depan umah haku!!wahaha!!

jangan sekali buat menatang nie , klu byk kali x pe haha 
aku relex je buat mcm nie, xD xD

GGRRrr! aku nk race ngn bdk2 sini tp leh sebab xde lesen DRIFT lagi tok bawak menatang nieh! menatang alah nie kne amik lesen dulu ke weeh!?? wadeHEL!

"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

3 comments:

nurul atikah said...

agak2 mongek r nak letak depan umah~~

ngek toi.. hahaha.. lol

pikah said...

jgn wat cm aktiviti yg fist tu tau...nnty u mkin tinggi plak..hahaha..:p
jap2...td kate race ngan poklif tuh...
u tipu u tipu..aha

f i r d a u s said...

to NURUL : ahaha letak depan umah, nnti nk race ngn moto :P

to PIKA : haha nk race gne poklif nie ha. nk lawan ari ahad nie. ade game. haha