Monday, July 4, 2011

KeJadiaN smlm ~

Assalamualaikum w.b.t / لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


okeeh! sesudah aku ade 1 posting, aku pon nk post2 lagi la bnde2 pelik, 
xkan aku nk copy paste hak milik org lain lak kn? Tu dah kira mencurik la tu nma nya! Grr!

Sebenarnye aku x tau x post menatang apa lagi. Tp kwn aku si WAN KEROKERO nie, 
segala mangkuk ayun la kn, dok suh aku posting bende baru, die cakap nk komen and kutuk2! 
HAHAHAHAAAHHA!! 

Aku ngh nk posting la nie! ang dok kaco bilau awat WAN!?? =.='






al-kisah pagi semalam... aku pon bagun lah tidoq. bagun2 teruih tengok fb ngn game ninja aku!
ahaha bese la dah x de bende lain nk tengok selain FB kn pagi2 bute jam 10pagi gitu.
pastu aku pon tgk la belog aku yg tah pape lagi nie , yg dok ronsoi2 lagi nie, ade la member2 aku komen so and bla bla bla bla *x nk cite panjang*




Okeh pastu aku pon ngn bangga nye g kt acu aku *mak su* 
haaa hak nie dialog aku ngn acu aku.! ampa jgn dok gelak! klu ampa gelak gk, ringan2 lah tangan anda utk komen posting aku niee heeeeee!! ^_^


Along : acu acu acu!! smlm along buat blog! best wow ade blog! HAHAHA! *bangge*
Acu    : hek elehh tu pon nk cita ka?
Along : eleehh along tau la acu x da blog , pastu nk wat gk an an? hehe
Acu    : huh. ang baru buat ka?
Along : yelaahh best wow! HAHA!
Acu    : haaa elok lah meh ang tlg wat kt acu sat! 
Along : uik!? nk wat gk ke? adess yela2 tulun wat kn.. haish...
          *nyesal aku kepoh2 tadi, aku sndri pon x rety lagi nk edit2 blog nie huhu T_T *


-time tolong acu aku nie kong kang kong kang aku dok polon buatkan dia blog-


Along : haaahh! dah siap pon blog acu! yay! hebat x? hebad an an? heee!
Acu    : eleeeh takat tulun register org lain pon leh wat laah..
Along : abis tu awat acu ja x wat sendirik??? GRRrrr!!
Acu    : acu saja ja nk menyusahkan ang HAHAHAHA!
Along : damn =.=' mcm tu pulok...
Acu    : dah2 ang p main nekbuk koman ang tuh..
Along : haissh yelaah!
Acu    : eh jap , mcm mne nk edit2 nieh?
Along : ha.. masuk tu ini *bla bla bla bla ala pasal edit2 je ampa sndirik pon tau la*
Acu    : ooohh tauuu... saja ja nk suh ang tulun buat kn HAHAHA
Along : Grrrr kne lagi! T_T 


- dan selepas itu acu aku pon edit2 blog die, pastu tanpa disedari oleh aku,
 acu aku lagi expert!- DAMNit! 


Along : aik! mcm mne acu leh edit mcm nie? along x tau pon.
Acu    : haa tu la hang , tau wat blog jaa tgk aku dah expert dari ang HAHA!
Along : dah tu tulun la ajaq along heee *buat muke comel lagi mata bercahaya!*
Acu    : aaah ang carik la sendirikk.. acu nk buh gambaq keja niee HAHA!
Along : eleeh sembang nk buh gambaq p jepon. 
Acu    : ang jgn dok kalut aihh aku tau la aku nk wat pa. Byk benda aku nk buh satg dan 
             hari seterus nya HAHAH
Along : ceit =.=' ikur suka acu laaaa 




TING TONG!! dan itu la kisah semalam, aku dok polon punye polon buat blog, repair tah ape tah ala bese la budak baru belajaq nk main beloggggg , ampa dulu2 pon mcm aku gk dok punggah sana sini kt dlm blog kan. pastu usha blog org tu , blog org nie, sama la ngn aku :D


hahaha dah abis aku cita , aku buh ja asl kn ade gk aku nk tulih! 
pada sapa2 yg terase ngn kata2 aku tadi harap maaf, karangan 360 patah perkataan aku nie x de kene mengene ngn idup atau pon meninggal dunia ^_^


KEpada Azny Sliquebiez nnti aku balas balik tag ang. aku x tau la menatang apa tag tag nie.
HAHAHAHAH ADIOS~ 


boleh ampa buat menatang nieh? haha

"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

16 comments:

Safwan Sharif said...

wakakak..pasal blog sampai pulun kt mak su sendiri..haha

azny-sliquebiez said...

hahahahaa.. kelakar dowh !! t hg tag kt aku laa pulak ! :)

f i r d a u s said...

to WAN ; haha aku tulun ja. bkn polon.

to AZNY : ahah kelakar ek? yay! nnti aku tag la. bg la aku mase uwuwuwu aku kn dak baru belajaq.

nurul atikah said...

adei... semua dah gila blog.. =.=''

aku dulu pon x mcm ang aus... fewwiittt... awek 15k tue... hahaha..:p

f i r d a u s said...

to NURUL : ahaha aku gilak sbb ade baju angry bird :P
weeeeee! awek 15k hehe tp bkn jodoh kami dua. sb aku dah ade awek heeheee :D

nurul atikah said...

haha.. bgus ler dah ada awek..

happy selalu lah jwb nyer mmber aq sorng nie... haha..:p

pikah said...

sabar jela..org len wat blog senyap2...hat atok sorg nh pulun smcm je...ish2...(gelak guling2)..:P

Merpati Puteh said...

hahaha!!! ang lg teruk kot dr bella aus!menggiler sal belog... haha gelak2 sal belog bella.. belog ang lg la muahahaha!!

f i r d a u s said...

To NURUL : ahaha thx babe :)

To PIKA : ahak! bia la , atok nk market! :P

to BELLA : ahhaha biaq p lah. aku nk lawan karangan ang weh!

pikah said...

market eh??

f i r d a u s said...

To PIKA : ahak! mcm mne nk komen secara tagging eh?

Mohd Nizar said...

bole jadi gila lau 10 org mcm ni..haha!kelakar doe!

pikah said...

tak tau....huhu....mne pkr blog2 nh.....g blaja nuh..then aja kite...:P..hehehe

f i r d a u s said...

to NIZAR : ahaha aku pon dah giler nie zar. dok pikiaq cita byk nk conteng kt sini :P

to PIKA : okie bebeh :D nnti kuar , i ajaq u :P

pikah said...

oh yeah!!luv.:)

Falcoa wa ! said...

ahhahahahahahah !