Monday, August 8, 2011

untungla haha! XD

haha untung la sapa yang keje kerajaan atau pon pesara , dapat bonus masing(2)kan 
tapi yang best'nye , ada sorang mamat nie punye la syok dok untung untung untung! haha
pastu tanpa disedari kami sekumpulan KP [kepala penangalan] buat tuntutan wahahaa!!!
kite tengok gambar(2) berepisode ini..



bukan main punye seronok ye kawan :)

time nie aku x tau pape sebab tengok berita pon sekejap :)

time nie mula la detik(2) ngeri bagi ZAR xD

semua gang KP buat tuntutan haha!

mase nie aku keliru :) 
so aku pon tutuh la rm500 haha!

hahaha time nie ZAR dah nyesal XD

kami untung kami untung! wahahaha!! XD

hahaha dia sekarang nie dah slow , sebab tersentak dengan kami(2) yang brutal nie :)

ZAR kne buli dan tak ada backup wahaha 

oooo time nie die nak tukaq topik lak , ggrrrr

mamat sorang nie sampai kasi alamat !! giler la aku pon nak kasi gak weeh!!


time nie aku dah post tuntutan haha ramai2 pulak tu mintak kat ZAR xD



p/s : kalau boleh aku memang nak gile la baju ANGRY BIRD nieh


"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

6 comments:

nurani said...

untg larrr..hahhaha
aye pun nak jgk..:P

f i r d a u s said...

@nurani
cepat2 tuntut :)

Zulasyraf said...

perasa? pesara ke? dapat gk eh

Edy Zaidi said...

separuh gaji pun dah syukur kan

ked :) said...

haa? xpaham laa bro dok cerita apa.

yang pasal belog tu ,ada seorang minah ni dok kutuk gila baik Allah Muhammad n islam .Najib sekali pon kena gak .baca nie

https://makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com/

f i r d a u s said...

@Zulasyraf
opps kesilapan ejaan , sudah diperbetulkan :) pesara kerajaan.

@Edy Zaidi
tau x pe , dpt separuh pon dah kire okey dah :)

@ked :)
kejahatan betul makcik tu. tp aku x leh masuk knpe weh?