Wednesday, August 10, 2011

Contest Gaya Awsome


assalamualaikum dan selamat sejahtera :)
okeyh kali nie aku join contest pet nie 
[klik pada tajuk banner kat atas tu]
maksudnya , kite letak pic(2) binatang belaan kite!
dalam keadaan tidur or pape gaya yang peliks!!
ooyyeeeeeh!! 
korang boleh letak apa sahaja , *nie owner contest die cakap leh letak rabbit!*
asalkan tidur gak kot , haha!!

so nie la gambar(2) kucing aku yang peliks dan awsome! hehe
dan ade lagi gambar jika tekan readmore :)













hahaha gambar(2) kucing aku yang awsome dan sempoi! 
owner contest cakap letak je berapa banyak jenis pic , jadi nie la dia XD
kepada 

"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

12 comments:

L said...

gudluck..=)
ibadah sunat vs menda dilarang!
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Edy Zaidi said...

good luck

nurul atikah said...

nnti cek masukk..
haa.. saba naa.. :P

she winter said...

bukan gaye tdo jela. gaya ape2 pun boleh. hihi. btw thanks join. kucing tu mesti gedikkan. haha. ajak lah sape2 lagi tok join contest nie.
gud luck.

nurani said...

hahhaha..lawa la aus..:p

pikah said...

kucing2 u ikhlas ke terpkse tu..aha.
comel.

f i r d a u s said...

@L
haha thx and nnti aku tgk k

f i r d a u s said...

@Edy Zaidi
thx abg edy :)

f i r d a u s said...

@she winter
heheh sudah diubah suai , dah ajak ramai2 kwn mai join ehehe

f i r d a u s said...

@pikah
hehehe lawa ape lily ?

@nurani
mne ade terpakse , sume nie rela :)

family of fur said...

thnx join.. :)
so cute...

pikah said...

LILY???
hahahaha bukn jantan ke..hahahaah