Monday, September 12, 2011

cukai oh cukai

assalamualaikum wbt kepada pembaca haha
dah lme aku x buat posting(2) nie , gile vavi btoi punye malas nak buat posting.
hari punye post sebenarnye untuk 9 SEPTEMBER 2011 
tapi aku terbabas sikit , haha!

okeyh cakap pasal cukai , semua benda dalam MALAYSIA nie akan die kene kan cukai 
termasuklah prepaid kite sume nie , ape nie ape nie ape nie , bukan nak bising(2) tapi apesal buat rakyat MALAYSIA jadi lagi sengsara??

ade 8 jenis perhubungan yang akan menaikan harga pasaran mereka , CELCOM , DIGI , MAXIS , TUNE TALK , SALAMFONE , MERCHANTRADE , XOX dan IMEtel.. nie kalau kedai runcit yang selalu buat la kan , bohong la korang tak penah beli topup RM10.20 tak pon RM10.30 kan kan tapi tak pa disebabkan kite terdesak kite pon beli la dengan harga Rm10.20 tu..

korang agak(2) nak beli tak dengan harga baru RM10.60 tu? tapi kalau kedai runcit pulak jual RM11!!? amacam? mau ka tak mau? mesti mau punya sebab korang semua nak guna jugak dan terpaksa kalau tak ada kredit macam mana nak pakai fon , beli mahal(2) tapi tak pakai buat apa btoi tak haha

mana la nak cari duit banyak(2) nie , dah lah idup makin lama makin susah , haishh kan best kalau duit tu datang macam dalam video bawah nie , 


best wow aku habaq mai kat ampa! 
main facebook je weyyhh!!
duit datang dari mana(2) sahaja! giler la!
hahahahahahahahahahahahahaaha


"Menconteng Memang Salah Tapi Kalau Komen Tidak Salah Walaupun Satu Perkataan Sahaja Jika Tidak Komen Like Lah"
p/s: Jadi Ringan-Ringankan Tangan Anda..
Sila Tekan READ MORE Jika Ada

1 comments:

awinfaizny91 said...

aku mmg layan kyopropaganda punya video..hahhahah.dis is bez bro.